Puppet Manuevers

Talk about AshitaCast here. Need help with setting things up? Questions about how to do something? Post here.
alylivy79
Posts: 19
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:47 pm

Puppet Manuevers

Post by alylivy79 » Sun Nov 19, 2017 9:59 am

Hello I 4 box PUPs, and its alot to keep maneuvers up on all 4 chars. Is there a script out there or plugin i can use so my guys will keep using Fire, Light Wind Manuevers over and over as they time out so i don't have to keep constant watch. If there is something this will help my Sanity Immensely LOL. Thanks
Dasva
Posts: 17
Joined: Wed May 18, 2016 11:53 am

Re: Puppet Manuevers

Post by Dasva » Sun Nov 26, 2017 12:53 pm

Can just use a combination of repeater and a simple maneuver script. Assuming you keep the same maneuvers up and the fact you are quad boxing I'd recommend using servo
User avatar
atom0s
Site Admin
Posts: 375
Joined: Sat May 14, 2016 5:13 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by atom0s » Sun Nov 26, 2017 3:42 pm

Dasva wrote:
Sun Nov 26, 2017 12:53 pm
the fact you are quad boxing I'd recommend using servo
Just to let people know if they missed it, MultiSend has been released which replaces Servo for local system multiboxing.
Servo is still useful for those that use cross-network/cross-internet multiboxing.
Lead Ashita Developer

Want to donate to say thanks?
https://www.paypal.me/atom0s
alylivy79
Posts: 19
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:47 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by alylivy79 » Wed Dec 13, 2017 7:05 pm

Thanks for the replys sorry for the long after reply been crazy busy. Yea id love a script but i dont know how to write one lol. And Servo does all the pups but maneuvers arnt all the same on all. Tank uses different than DD or mage. My budy uses a windower script that watches for the set manuevers to wear while idle then it manuevers them back as they time out. I may have to head back to windower just hate how much windower crashes compared to ashita. Question on MultiSend I havnt tried tihs yet. How do the commands work for this I will load it tonight and try it.

Thanks
User avatar
atom0s
Site Admin
Posts: 375
Joined: Sat May 14, 2016 5:13 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by atom0s » Wed Dec 13, 2017 8:26 pm

You can find the MultiSend commands here:
http://git.ashita.atom0s.com/Plugins/MultiSend
Lead Ashita Developer

Want to donate to say thanks?
https://www.paypal.me/atom0s
alylivy79
Posts: 19
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:47 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by alylivy79 » Mon Mar 26, 2018 7:43 am

So I've been lookn through xmls like crazy. I found this little bit of code but how do i find out what #'s are the buffs ID.
<if buffactive="579"> <!--Corsair's Roll?--> I want to use something like this but for it to Use Fire Manuever when its inactive and idle. Then Light maneuver etc.
alylivy79
Posts: 19
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:47 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by alylivy79 » Mon Mar 26, 2018 7:47 am

So I found the manuever ID's any thoughts on how to code it to look for these buffs and if not activate use them.
125 fire maneuver
126 ice maneuver
127 wind maneuver
128 earth maneuver
129 thunder maneuver
130 water maneuver
131 light maneuver
alylivy79
Posts: 19
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:47 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by alylivy79 » Mon Mar 26, 2018 9:42 am

Guessing it would go something like this

<inputcommands>
</if>
<elseif buffinactive="129">
<command>/ja "Fire Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</elseif>
</if>
<elseif buffinactive="127">
<command>/ja "Wind Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</elseif>
</if>
<elseif buffinactive="131">
<command>/ja "Light Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</elseif>
</inputcommands>


OR

<if buffinactive="129">
<command>/ja "Fire Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if buffinactive="127">
<command>/ja "Wind Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if buffinactive="131">
<command>/ja "Light Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>



I'm realy not sure any help would be much appreciated im not a coder or programer..
alylivy79
Posts: 19
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:47 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by alylivy79 » Mon Mar 26, 2018 11:36 am

Had a sugestion to try this.

<if BuffActive="!129">
<command>/ja "Fire Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if BuffActive="!127">
<command>/ja "Wind Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if BuffActive="!131">
<command>/ja "Light Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

I dont get a parsing error anymore i also tried BuffInactive since its not an active jobability but still no go. Where should i have this at in the body. Job abilities, commmands? or does that matter
alylivy79
Posts: 19
Joined: Wed Jul 19, 2017 3:47 pm

Re: Puppet Manuevers

Post by alylivy79 » Mon Mar 26, 2018 11:50 am

Noticed that this must be event driven so a job ability etc will start it but is there a way for ashitacast to auto watch for these buffs to be inactive to iniate them.

I will probably just go with repeater and make .txt to recast each every 1 minute
Last edited by alylivy79 on Mon Mar 26, 2018 3:52 pm, edited 1 time in total.
Post Reply