FPS addon gone?

Chat about the Ashita v3 project here.
Post Reply
Dugahst
Posts: 3
Joined: Mon Jan 21, 2019 6:16 am

FPS addon gone?

Post by Dugahst » Mon Mar 11, 2019 3:36 am

was trying to figure out how to unlock FPS to from 30 to 60.... apparently there used to be an addon called FPS?

I dont have this in my list of addons from within Ashita (latest version afik). Is it straight up gone for everyone? If so, are there any alternative methods to raising the FPS?
User avatar
atom0s
Site Admin
Posts: 451
Joined: Sat May 14, 2016 5:13 pm

Re: FPS addon gone?

Post by atom0s » Mon Mar 11, 2019 1:09 pm

Ashita comes with this addon automatically, so it does not show up in the lists in the launcher.

You can load it via:
/addon load fps

You can set it to 60 fps via:
/fps 1
Lead Ashita Developer

Want to donate to say thanks?
https://www.paypal.me/atom0s
Dugahst
Posts: 3
Joined: Mon Jan 21, 2019 6:16 am

Re: FPS addon gone?

Post by Dugahst » Mon Mar 11, 2019 5:10 pm

atom0s wrote:
Mon Mar 11, 2019 1:09 pm
Ashita comes with this addon automatically, so it does not show up in the lists in the launcher.

You can load it via:
/addon load fps

You can set it to 60 fps via:
/fps 1
Do i have to use that command every time i enter the game?
Dugahst
Posts: 3
Joined: Mon Jan 21, 2019 6:16 am

Re: FPS addon gone?

Post by Dugahst » Mon Mar 11, 2019 5:13 pm

uggg the problem with adding
/addon load fps
is that now it displays a nasty red fps counter in the top right-- i dont want that, I want the frame rate unlocked


NVM -- figured it out (good ol F12)
User avatar
atom0s
Site Admin
Posts: 451
Joined: Sat May 14, 2016 5:13 pm

Re: FPS addon gone?

Post by atom0s » Mon Mar 11, 2019 9:48 pm

You can turn off the FPS display just using:
/fps

You can add these commands to your Default.txt (or other custom script you are using) as well to automate it.
Lead Ashita Developer

Want to donate to say thanks?
https://www.paypal.me/atom0s
Post Reply